Arendalsuka 2022

Arendalsuka 2022

Publisert av Vigdis Goldin den 31.08.22. Oppdatert 21.03.23.

ARENDALSUKA 2022

 

I uke 33 var det igjen duket for Arendalsuka. Her møtes frivillige organisasjoner, politiske partier og andre som ønsker å gjøre en forskjell. Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. Dette er arrangementet for deg som vil være med å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Rundt 1000 arrangementer og 200 stands fyller Arendal sentrum i fem dager i august hvert år.”

Det Hvite Bånd var tilstede og profilerte vårt arbeidet. Landsleder stod på stand både torsdag og fredag, sekretær i DHB var med en av dagene. Her ble vi møtt av hyggelige forbipasserende og mange kjente litt til vår organisasjon og var glade for å se oss. Vi fikk snakket med en del ungdom som var overraskende positive til det vi hadde å formidle. Vi delte ut DHB bladet og ulike brosjyrer m.m.  Den største oppmuntringen og gleden for oss, var att de unge var mest positive i møte med oss. De er vår fremtid.

 

Hilsen Oddrun og Vigdis

 

Frivillighet Norge har skrevet om høydepunktene fra Arendalsuka i sitt nyeste nyhetsbrev. Du kan lese mer om dette ved å gå inn på denne linken: https://www.frivillighetnorge.no/nyheter/h%C3%B8ydepunkter-fra-arendalsuka/